Geneesmiddeluitgifteautomaat – Apotheek Corlaer – Nijkerk

Apotheek Corlaer

Henri Nouwenstraat 18/20 3863 HV Nijkerk Tel:033-2462900 Fax:033-2461082

Geneesmiddeluitgifteautomaat

Met de geneesmiddeluitgifteautomaat kunt u uw herhaalmedicatie veilig, snel en eenvoudig afhalen. Zodra Apotheek Corlaer of De Nije Veste uw herhaalrecept heeft verwerkt, plaatsen wij uw geneesmiddelen in de automaat. U ontvangt vervolgens een emailbericht met afhaalcode. Met deze code kunt u uw herhaalmedicatie afhalen in de automaat die zich bevindt in de Albert Heijn. Tijdens de openingstijden van de Albert Heijn is de automaat toegankelijk.

Grote verpakkingen, koelkastproducten en medicatie waar extra uitleg of toelichting bij nodig is, kunnen niet worden afgehaald via de automaat en zullen in de apotheek klaar worden gelegd.

Voor medicatie die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw verzekeraar zullen wij het bedrag automatisch incasseren. Door ondertekening van het inschrijfformulier verleent u ons toestemming hiervoor.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u een inschrijfformulier afhalen in de apotheek, in de Albert Heijn of u kunt het hier downloaden. Graag het ingevulde formulier inleveren bij Apotheek Corlaer of Apotheek De Nije Veste.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons bellen op 033-2462900.

Vriendelijke groet,

Apotheekteam Corlaer en De Nije Veste

Folder geneesmiddeluitgifteautomaat